AF Gruppen kjøper tomt i Trondheim for boligutvikling

AF Gruppen kjøper tomt i Trondheim for boligutvikling

AF Gruppen kjøper tomt i et sentralt og attraktivt område på Lade i Trondheim. Entreprenøren skal utvikle nærmere 400 leiligheter i en bydel som er i rask utvikling.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Ladejarlen Utvikling AS har signert avtale om kjøp av 100 % av aksjene i selskapene Jarlveien 15-19 AS, Gjevik Eiendom AS, Ladeveien 20 AS og Ladeveien 22 AS, som eier eiendommer på Lade i Trondheim Kommune.

AF Gruppen Norge AS, Stokke Industri Eiendom AS og Prosjektpartner KSU eier hver 1/3 av selskapet Ladejarlen Utvikling AS.

Bruker erfaring og kompetanse til videreutvikling

- Sammen med våre partnere solgte vi 625 leiligheter i 2016 og delte førsteplassen i Prognosesenterets kåring over de mest fornøyde boligkjøperne i prosjektmarkedet. Vi ser frem til å bruke vår erfaring og kompetanse til å utvikle et godt produkt for boligkjøpere også i Trondheim. Det første byggetrinnet vil bli lagt ut for salg i løpet av 2017, sier Andreas Jul Røsjø, konserndirektør Eiendom i AF Gruppen.

I umiddelbar nærhet til Trondheim sentrum

Eiendommene som kjøpes ligger i et sentralt og attraktivt område på Lade i Trondheim. Bydelen er i rask utvikling og ligger i umiddelbar nærhet til Trondheim sentrum. Det er planlagt bussholdeplass i Jarlveien som vil gi god kollektivdekning for kvartalet.

Eiendommene er regulert for oppføring av nybygg på totalt 26 000 m2 BRA, hvorav 23 000 m2 bolig og inntil 3 000 m2 næring. I tillegg kommer parkering og boder under bakken. Området er godkjent for mellom 300 og 400 leiligheter. Salgsstart er planlagt til sommer/høst 2017 og estimert byggestart er høst 2017/vinter 2018.

Avtalt kjøpesum for selskapene er ca. 163 millioner kroner.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen