Lamberseter Næring
Lamberseter Næring (Foto: AF Gruppen)

AF Gruppen bygger nytt næringsbygg for OBOS Forretningsbygg

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Forretningsbygg om å bygge nytt kontorbygg på Lambertseter i Oslo.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Kontorbygget er på ca. 6 000 m2 fordelt på seks etasjer med underliggende kjeller. Kontorbygget er i umiddelbar nærhet til Lambertseter Senter. Bydel Nordstrand vil bli byggets største leietager.

Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 123 mill. eksklusive mva. Planlagt byggestart er mai 2018 med forventet ferdigstillelse i februar 2020. 

– AF har lang erfaring med oppføring av næringsbygg, og tilbyr fleksible løsninger av høy kvalitet ut fra kundens behov, ønsker og muligheter. Vi ser frem til å jobbe tett med OBOS Forretningsbygg om å skape verdier både for dem og deres leietagere, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen