Lamberseter Næring
Lamberseter Næring (Foto: AF Gruppen)

AF Gruppen bygger nytt næringsbygg for OBOS Forretningsbygg

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Forretningsbygg om å bygge nytt kontorbygg på Lambertseter i Oslo.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Kontorbygget er på ca. 6 000 m2 fordelt på seks etasjer med underliggende kjeller. Kontorbygget er i umiddelbar nærhet til Lambertseter Senter. Bydel Nordstrand vil bli byggets største leietager.

Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 123 mill. eksklusive mva. Planlagt byggestart er mai 2018 med forventet ferdigstillelse i februar 2020. 

– AF har lang erfaring med oppføring av næringsbygg, og tilbyr fleksible løsninger av høy kvalitet ut fra kundens behov, ønsker og muligheter. Vi ser frem til å jobbe tett med OBOS Forretningsbygg om å skape verdier både for dem og deres leietagere, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen