AF Gruppen bygger første byggetrinn i Bjørvika

AF Gruppen bygger første byggetrinn i Bjørvika

AF Gruppen inngikk i desember 2016 eksklusive forhandlinger med Oslo S Utvikling. I dag mottok AF Gruppen bestilling på første byggetrinn, Dronninglunden felt B2.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Dronninglunden omfatter 140 leiligheter som nå er lagt ut for salg. Byggingen starter i juli 2017 med forventet ferdigstillelse sommeren 2019.

Kontraktens verdi er anslått til ca. 370 millioner kroner eks. mva. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

Prosjektet er forventet å være det første av flere byggetrinn i Bispevika

AF Gruppen og Oslo S Utvikling forhandler om en partnerskapsavtale for utbyggingen av Bispevika - et område bestående av ca. 1 300 boliger og publikumsrettede lokaler i alle førsteetasjer. En endelig partnerskapsavtale forventes inngått i løpet av mars.

Artikkelen fortsetter under bildet.

[img id="1"]

-Vi er glade for å motta den første bestillingen fra Oslo S Utvikling for utbyggingen av boliger i Bispevika. Dette prosjektet er forventet å være det første av flere byggetrinn i Bispevika. Kontrakten inneholder ambisjoner om en kostnadseffektiv og innovativ utbygging, og vi ser fram til å jobbe sammen med byggherre for å realisere ambisjonene, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen