AF Gruppen bygger første byggetrinn i Bjørvika

AF Gruppen bygger første byggetrinn i Bjørvika

AF Gruppen inngikk i desember 2016 eksklusive forhandlinger med Oslo S Utvikling. I dag mottok AF Gruppen bestilling på første byggetrinn, Dronninglunden felt B2.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Dronninglunden omfatter 140 leiligheter som nå er lagt ut for salg. Byggingen starter i juli 2017 med forventet ferdigstillelse sommeren 2019.

Kontraktens verdi er anslått til ca. 370 millioner kroner eks. mva. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

Prosjektet er forventet å være det første av flere byggetrinn i Bispevika

AF Gruppen og Oslo S Utvikling forhandler om en partnerskapsavtale for utbyggingen av Bispevika - et område bestående av ca. 1 300 boliger og publikumsrettede lokaler i alle førsteetasjer. En endelig partnerskapsavtale forventes inngått i løpet av mars.

Artikkelen fortsetter under bildet.

[img id="1"]

-Vi er glade for å motta den første bestillingen fra Oslo S Utvikling for utbyggingen av boliger i Bispevika. Dette prosjektet er forventet å være det første av flere byggetrinn i Bispevika. Kontrakten inneholder ambisjoner om en kostnadseffektiv og innovativ utbygging, og vi ser fram til å jobbe sammen med byggherre for å realisere ambisjonene, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen