Advarer mot svensk boligboble

Advarer mot svensk boligboble

Alarmklokkene ringer nå i det svenske boligmarkedet. For første gang i moderne tid advarer det svenske Konjunkturinstitutet om at prisene kan være på vei mot full krasj, skriver NRK.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

– Vi har blitt mer og mer bekymret. Vi er i ferd med å havne i en posisjon som ikke er bærekraftig, sier administrerende direktør i Konjunkturinstitutet, Mats Dillen, til svt.se, skriver NRK.

I løpet av de siste ti årene er boligprisene i Sverige fordoblet. Også i Norge har prisene steget kraftig de senere årene. Senest i går helte den norske eiendomsmeglerbransjen kaldt vann i blodet på norske boligkjøpere, men avviste at det er en norsk boligboble på gang.

Les hele saken på NRK.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen