Aberdeen kjøper handelseiendom i Drammen

Aberdeen kjøper handelseiendom i Drammen

Aberdeen har på vegne av det norske eiendomsfondet Aberdeen Eiendomsfond Norge I kjøpt en handelseiendom beliggende på Strømsø i Drammen. Selger er lokale private investorer.

  • Juridisk
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Eiendommen er på totalt 13 000 kvadratmeter og ligger i et område som har hatt en positiv utvikling de senere årene. I dag er eiendommen fullt utleid med Elkjøp, Expert, Falk Møbler og Flisekompaniet som de største leietakerne. Transaksjonen omfatter adressene Bjørnstjerne Bjørnsons gate 80, 86-92 og CO Lunds gate 25, og det er Malling & Co som har vært megler i transaksjonen.

-Denne eiendommen med lange kontrakter i et av Drammens beste områder for storhandel er ideell for fondets investeringsstrategi, sier Knut Haraldson, fondsleder for Aberdeen Eiendomsfond Norge I.

-Drammen er en by i vekst og nærheten til Oslo gjør denne regionen til en av de områdene vi ønsker å investere i. I tillegg til Oslo regionen leter vi etter gode eiendommer i Bergen og Trondheim, sier leder for transaksjoner hos Aberdeen Asset Management, Jens-Petter Guthus.

-Vi synes det er hyggelig at interessen fra større nasjonale aktører øker i Drammen, og vi ønsker ny eier lykke til med å videreutvikle ett flott knutepunkt i Drammen, sier eiendomsinvestor Jon Einar Melbye, som representerer de lokale investorene.

Aberdeen Asset Management er en av Norges største utleiere av næringseiendom, og forvalter i dag mer enn 1 million kvadratmeter innen både kontoreiendommer, kjøpesentre/handelseiendommer og skoler over hele landet. Aberdeen Eiendomsfond Norge I er et ubelånt eiendomsfond som ble etablert i 2004. Fondet forvalter i dag eiendomsverdier for mer enn NOK 6,5 milliarder, og har i hovedsak pensjonskasser, kommuner samt stiftelser som eiere.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen