68 av 73 boliger revet vekk på Løren

68 av 73 boliger revet vekk på Løren

13. oktober startet salget av tredje salgstrinn i Gartnerkvartalet på Løren, og mer enn 130 OBOS-medlemmer møtte opp for å sikre seg en av de nye boligene.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Trinnet består av 73 leiligheter i hus 3, og etter møtet var hele 68 av boligene revet vekk.

Mange fikk førstevalget

Det var mange glade boligkjøpere som forlot Hammersborg torg etter salgsmøtet. Den første som kjøpte bolig hadde ansiennitet fra 1949, mens den siste nettopp hadde meldt seg inn.

– Mange av kjøperne fikk førstevalget sitt, blant annet den nest siste som kjøpte. Det var herlig å se så mange glade mennesker, sier leder for medlemsservice, Betty Grønoset.

Ti mål med grøntområder

I Gartnerkvartalet skal det anlegges cirka ti mål med grøntområder, som tilsvarer tolv håndballbaner. Prosjektselger Hanne Larsen tror det kanskje er én av grunnene til den enorme interessen for de nye boligene;

– De store grøntområdene i Gartnerkvartalet blir utrolig flotte. Å kunne boltre seg i så store, grønne utearealer rett utenfor døra di er unikt for et nyboligprosjekt i Oslo. I tillegg har leilighetene gode planløsninger, og Løren er virkelig et område i vekst. Jeg er veldig glad for at så mange fikk kjøpe leiligheten de ønsket seg, sier Larsen.

Det spirer og gror på Løren

Området på Løren er i full utvikling, og vil etter hvert bli som en egen liten by i byen. Etter at Lørenbanen åpnet i mars har det nye boligområdet blitt ekstra attraktivt, med bare ti minutter med banen inn til Oslo sentrum.

Gartnerkvartalet vil ved ferdigstillelse bestå av åtte blokker med totalt 525 leiligheter, og det var den tredje blokka som nå ble lagt ut for salg. Det finnes dermed fortsatt gode muligheter til å sikre seg en bolig i trinnene som kommer. OBOS har tidligere solgt ut prosjektet Gartnerløkka i samme område, med 244 leiligheter.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen