5 grunner til å besøke Boligmessen i Mosjøen

5 grunner til å besøke Boligmessen i Mosjøen

20. – 22. november blir det full aktivitet i Mosjøhallen. Det er tid for årets Boligmesse, og her får du 5 gode grunner til å ta en tur.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Prosjektleder, administrerende direktør og eier Stewart L. Stjernholm fra messearrangøren Compass Fairs AS er på plass i Mosjøen. Han mener hele Helgeland kan glede seg.

[factbox id="1"]

- I fjor var messen uten kjøkkenleverandør, og i år er jeg derfor veldig glad for at IKEA er på plass med stor kjøkkenutstilling. Utover det har vi fått til en bra miks av det folk trenger til å oppgradere bolig og hytte, sier Stewart.

- Messen er et stort løft for det lokale næringslivet. Her samles boligbransjen og blir tilgjengelig for publikum i en helg. Messe er både attraktivt og morsomt, og vi pleier å si at ingen trenger alt vi tilbyr, men alle trenger noe, legger han til.

Her er Stewarts 5 grunner til å besøke Boligmessen i Mosjøhallen:

1. Snakk med eksperter
De som stiller på Boligmesse kan sine saker! Det er ekspertene som kommer for å representere bedriften, så du får den beste hjelpen som finnes på området. NB! Husk plantegninger for best mulig hjelp.

2. Spar penger
Messekupp er et begrep av en grunn. Du kan spare mange gode kroner på Boligmessen på ting du har planlagt å investere i, fordi utstillerne gjerne byr på ekstra gode priser.

3. Oppdag nye ting
Det er mange som får helt nye ideer etter å ha besøkt en Boligmesse. Utstillerne har gjerne løsninger og ideer som du ikke hadde tenkt på, eller viser frem ting du ikke visste fantes.

4. Vær der det skjer
Utstillerne er på plass for deg hele helgen. I tillegg kommer Sinnasnekker’n både lørdag og søndag. Han holder foredrag og leder morsomme konkurranser med flotte premier. Les messeavis med nyheter, program, utstillerliste og tilbud på www.boligmesse.no

5. Støtt en god sak
Søndag kl. 14 auksjonerer IKEA bort alle varene på sin stand. Sinnasnekker’n er auksjonarius.
Inntektene går til UNICEF.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen