10 års leiekontrakt i nytt kontorbygg

10 års leiekontrakt i nytt kontorbygg

Skanska Commercial Development Norway AS har inngått en 10 års leiekontrakt med Helsedirektoratet for leie av kontorlokaler i Workplace Oo i Vitaminveien 4 i Oslo. Innflytting er planlagt høsten 2018.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Jeg kan bekrefte at vi har signert leiekontrakt med Helsedirektoratet på 11.165 kvm i vårt prosjekt Workplace Oo, sier Sabine Bartler, Utleiesjef i Skanska Commercial Development Norway.

Breeam Excellent

Nybygget er prosjektert til å bli et effektivt, fleksibelt og miljøsmart kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger. Nybygget vil bli miljøsertifisert etter Breeam Excellent, og er på til sammen 24.117 m². Eiendommen har en utleiegrad på 46%.

Byggingen av kontorprosjektet Workplace Oo startet opp i januar i år. Prosjektet ligger i umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt, og er det første som møter blikket ditt når du kommer opp fra Storo T-banestasjon.

- Da vi gikk ut med nyheten om dette prosjektet i november i fjor, var vi sikre på at timingen var riktig i forhold til markedet, og at prosjektet vil bidra til en positiv utvikling av Storo, forteller Bartler.

God byutvikling

Senior megler Ketil Ervik i DnB Næringsmegling, som bistår Skanska CDN i utleiearbeidet, kan bekrefte at prosjektet har blitt godt mottatt av markedet, og at de arbeider med flere potensielle leietakere. Det er spennende å få lov til å arbeide tett i samarbeid med Skanska, som både er utvikler, byggherre/utleier og entreprenør på prosjektet, avslutter Ervik.

- Vi er meget fornøyd med at Helsedirektoratet valgte Workplace Oo, og vi ønsker dem varmt velkomne til Storo. Vi ser at Storo er i spennende utvikling, og er i ferd med å naturlig smelte sammen med Nydalen. Vi har stor tro på at Storo/Nydalen vil utvikle seg videre som et attraktivt område for kontorarbeidsplasser, boliger, handel, service og kultur. God byutvikling handler om å utvikle tett rundt kollektivknutepunktene og sørge for at området har en god kombinasjon av «alt» slik at området får en puls gjennom hele døgnet. Vi ser frem til å fortsette utleiearbeidet med å fylle opp resten av kontorbygget, avslutter Bartler.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen